torstai 25. lokakuuta 2012

Huh! Vihdoinkin takaisin netissa!

Viime viikkoiset tapahtumat ovat vieneet enemman mun aivokapasiteettia kuin kiinan opiskelu yhteensa. Viime viikolla todellakin Toshiba sitten paatti hajota taysin! No onneksi taalla on yksi Costa Ricalainen jatka, joka on oollu toissa HP 6 vuotta. Itsehan asialla en osannut tehda mitaan ja kamuni totesi aika pian kans, etta Toshiba on nyt kuollut!

Kuvat ja kaikki muut jutut on tietty siella, mutta uusi kamuni lupasi pelastaa kuvat jonkin erilaisen laitteen avulla. Ei mitaan hajua miten se tapahtuu? No sitten viime lauantaihan meni sitten kokonaan uuden koneen ostossa. Ja olen loytanyt uuden inhon kohteen ja se on tietokoneet ja tietokoneliikkeet... Puolet ajasta en edes tajunnu mista puhuttiin ja kukaan taaskaan ei osannu kunnollista englantia. Luonnollisesti koneen kotiin saatuani hajotin sen ensi toikseni, kun en osannut asentaa google chromea.... :D Koko kone oli jaassa ja samoin kayttaja. Pikkuisen siina tirautin, kun viela tekstia pukkasi kiinaksi... No onnneksi uusi bestis tietokone nortti kamuni tuli pelastamaan tilanteen. Suomessa meinaan menna jollekin ATK-tunneille, kun ei tasta meinannut tulla sitten mitaan talla kertaa. Nyt kone tosin toimii kuin unelma, mutta ajoittaiset kiinalaiset tekstit kylla hairitsee.

Kiinankielesta tulikin mieleeni, etta olen edistynyt mielestani hienosti naissa opinnoissa! Ymmaran nykyaan jopa joitakin lauseita ja kysymyksia, mita multa kysytaan.. Mikaan ei ole palkitsevampaa kuin se, etta pystyy sanomaan jotain!! Meilla oli kotitehtava, jossa piti haastatella random kiinalaista. Mina menin meidan kampukselle ja etsin kasiini pahaa-aavistamattoman kiinalaisen ja haastattelin hanta! Ja tama jamppa ymmarsi kaikki mun kysymykset!!! Wuhuu! Nyt puhutaan todellisesta edistyksesta! :D

Pekingissa on muuten mahtavat kelit! Arska paistaa ja on viela aikas lamminta. Koko ajan kylmenee, mutta ei voi vielakaan verrata Suomen syksyyn. Ehka 5 kertaa on satanu vetta naiden 2 kuukauden aikana. Aikas uskomatonta musta. Takkia on joutunu jopa kayttamaan... :D Saasteen maara on liisantyny koko ajan. Kaytannossa tama tarkoittaa sita, etta koko ajan taalla on hieman sumuista. Esim. yksikaan kuva mistaan rakennuksesta ei ole taysin tarkka. Saasteet tuntuvat olevan myos syy kaikkien sairasteluun ja itsekin yskin koko ajan tai kurkku on kipeana.

Mutta nukkumaan pitais menna, silla huomenna on taas uudet seikkailut! Yritan laittaa huomenna lisaa kuvia tanne ja kertoa viime viikonloppuisesta retkestamme!


1 kommentti: