maanantai 29. lokakuuta 2012

Bailut metrossa!

Oli kaunis lauantai ilta, ja olin jo aikaa sitten paattanyt, etta kotiin aijon jaada ja bailaamaan en mene mistaan hinnasta..... Mitas sitten kavikaan! Opiskelu puuska meni yhta nopeaa ohi kuin F1- auto ja pian oltiinkin menossa. Tosin puhe oli, etta viimeistaan kolmelta kotia jo tullaan! Noooo....

Illan teemana oli Halloween ja minulla ei luonnollisesti mitaan paalle pantavaa! Ystavani Mane Armeniasta kuitenkin aneli, etta laittaisin eri hienon hiirimeikin paalle ja niimpa kaikkien kiinalaisten iloksi aloin meikkailemaan itselleni hiirenviiksia metrossa. Ei ole muuten helppo homma, mutta kylla onnistuu! Kohteenamme oli tietty metro asema, jolta bileet alkaisivat. Ideana oli, etta Halloween asuihin pukeutuneet paaasiallisesti lansimaalaiset juhlijat nousisivat tiettyyn metroon ja sitten metro vallattaisiin ja bileet jatkuisivat metrossa.. Pekingissa on sattumoisen katsos yksi linja, joka menee nelion kaltaisen ympyran. Paikalle saavuttaessamme paikalla oli jo reilusti yli 40 ihmista ja jengi bailasi Gangnam Stylen tahtiin! Batman oli tuonut mukanaan jonkin soittopelin, josta disco musa vaan pauhasi! Sen vartin ajan mita me siina venailtiin metroon paasya paikalle valui ihan hulluna jengia!! Tasan klo 20.00 juhla kansa hyokkasi metroon! Ja kylla ne kiinalaiset tuijotti ja otti kuvia! Koko metro oli niin taynna, etta ei siella pystyny tanssimaan eika liiemmin liikkumaan. Itse seisoin tukevasti metropenkin paalla ja bailasin siis katosta kasin.

Batman oli vieressa niin musa kuulu hyvin ja kaikki pomppi hulluna! Joka kerta kun metro pysahtyi uudelle pysakille, eivat kiinalaiset uskaltaneet tulla sisalle ollenkaan. Katsoivat vaan holmistyneena ja nauroivat. Kaikki myos hulluna vaihtoivat vaunua, jotta saisivat osan parhaista bileista, jotka oli tietty Batmanin vieressa. :D Joka ikinen kerta kun Gangnam Style alkoi kuulua niin jengi sekos hulluna! Jossain vaiheessa allekirjoittanutta alkoi hieman ahdistaa ihmisten paljous, mutta onneksi vasta loppu vaiheessa... Koko kierroksen ympari mentyamme kaikki poistuivat metrosta. Jalkeen jai.... BILEET! Laiturilla meita oli odottamassa 20 junailivirkailijaa ja taisipa pari poliisiakin olla messissa. Siina vaiheessa aattelin, etta eikohan poistuta paikalta ennen kuin kiinalaiset suuttuu. Batman katosi mystisesti musavehkeiden kanssa ja bileet alkoivat olla ohi! Suurin osa taman jalkeen suuntasi kohti Sanlitunia (alue Pekingissa, joka tunnetaan bailu/shoppailu/ suurlahetysto/lansimaalaisalueena) ja niin myos mekin! Suuntana oli Salsa Caribe ja hurja tanssiminen. Loppu iltahan siella vierahti ja klo 7.00 suuntasi bailu kaksikko takaisin Beiwain turvalliseen, mutta kylmaan syleilyyn!

ps. Mao tarkoittaa muuten kissaa..... :DDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti